fÖNSTERBYTEN

Vi utför fönsterbyten.
Kontakta oss info@loconstruction.se
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Befinner du dig i Stockholmsområdet eller Nyköpingsområdet så kan du få experthjälp av oss.Vi levererar och monterar PVC-fönster !
Som auktoriserad återförsäljare av Drutex-fönster levererar vi stolt Europas mest omtyckta PVC-fönster. Förutom PVC-fönster kan vi på LO Construction leverera alla typer av fönsterlösningar i olika material och design. Skall du till exempel bygga ett uterum är våra profiler och skjutdörrar det bästa och mest prisvärda alternativet.
Kontakta oss för ett kostnadsförslag – vi vet att det lönar sig!
För att du som kund ska känna dig trygg med ditt fönsterköp kan du under ”Fakta om PVC-fönster” läsa mer om PVC-fönster som produkt. Vi erbjuder bara de bästa fönstren till väldigt bra priser!

Fönster som tillverkas just för dig, som du vill ha dem! När du köper fönster av oss vill vi försäkra oss om att du vet att du får bra kvalité samtidigt som du kan ställa högsta möjliga krav på design och funktion. Hos oss får du ett fönster tillverkat just för dig oavsett vilka mått eller vilken form du beställer, alla fönster tillverkas på beställning med väldigt kort leveranstid.
Det tekniska kunnandet och känslan för hög kvalitet är kännetecknande för fönster tillverkade av Drutex, fabriken som är en av Europas största, tillverkar 5000 fönster per dygn.

Ekonomi!
Våra PVC-fönster är inte bara prisvärda. I och med sin unikt framtagna konstruktion isolerar de mycket bra vilket innebär att de både under sommaren och vintern hjälper till att hålla nere hushållets kostnader för uppvärmning och nedkylning.
Med fönster från Drutex kan ni spara upp till 20% av sina årliga värmekostnader.
Drutex tillverkar marknadens varmaste fönster-Iglo Energy som är framställt för passiva hus och extrema förhållanden.

Kvalitet!
Drutex har som enda utländska fabrik testat och fått sina produkter godkännda av statens provningsanstalt, detta garanterar dig som kund en väldigt bra produkt.

För att kunna leverera den erkänt höga kvaliteten tillverkar fabriken alla detaljer utom själva glaset. PVC-profilerna tillverkas i samma fabrik som fönstren och kvalitetstestas innan de når produktionen.

Drutex fabriken har tilldelats flera branchrelaterade utmärkelser och innehar flera ISO-certifikat.